תוצאות חיפוש
נמצאו 3 תוצאות
יתיר דרום אדום
יתיר דרום אדום
יתיר דרום אדום מורכב מזנים: - 30% מרלו, 30% שיראז, 17% מלבק, 13% זינפנדל, 10% קברנה סוביניון. אזור הגידול: נגב ודרום הרי יהודה. תאור הבציר בכרמי הדרום: חורף קר עם כמות גשם ממוצעת לאזור. חודש מרץ קר וגשום מהרגיל. אביב קיצוני- שילוב של אירועי קרה ושרב לסירוגין. קיץ נוח, ללא אירועי חום קיצוניים. הבשלה רציפה ואיכותית, בסה"כ הבציר מעט מאוחר מהממוצע, התחיל בשבוע השני של אוגוסט והסתיים בסוף ספטמבר.
ייצור היין: הזנים השונים עברו תסיסות קצרות ועדינות, רובם במכלי נירוסטה וחלקם במכלי בטון או מכלי עץ גדולים פתוחים. לאחר מכן התבגרו כ 9 חודשים במיכלי עץ גדולים (פודרים), כדי ליצור יין רענן ופירותי שילווה היטב מנות ים תיכוניות. 
יתיר דרום לבן
יתיר דרום לבן
סוג היין: לבן יבש זנים: 54% ויונייה 46% סובניון בלאן אזור הגידול: דרום הרי יהודה ורמת ערד הבציר בכרמי הדרום: המשמח חורף קר עם כמות גשם ממוצעת לאזור. חודש מרץ קר וגשום מהרגיל. אביב קיצוני- שילוב של אירועי קרה ושרב לסירוגין. קיץ נוח, ללא אירועי חום קיצוניים. הבשלה רציפה ואיכותית, בסה"כ הבציר מעט מאוחר מהממוצע, התחיל בשבוע השני של אוגוסט והסתיים בסוף ספטמבר.
יתיר דרום רוזה
יתיר דרום רוזה
יתיר דרום רוזה
זנים: 50% גראנש, 25% זינפנדל, 25% טמפרניו.
ייצור היין: היינות תססו במכלי נירוסטה כ5 חודשים.  
על היין: יין רוזה אלגנטי שטעמי הפרי המובהקים שלו שומרים על איפוק ורעננות. 
בעל ניחוח פירותי, פריחת הדרים. טעם פירותי, רענן, מאוזן, מעט חמצמץ.
המלצת הגשה: כדי ליהנות מהיין בצורה מקסימלית רצוי להגישו בטמפרטורה של 8-10 מעלות.