טקילה דון חוליו בלאנקו
מחיר מבצע
לחברי מועדון
159
קוד מוצר:
מספר מוצרים:
מספר מבצעים:
תוספות:
סיכום המחי:
דון חוליו בלאנקו
דון חוליו בלנקו היא טקילה אשר מיוצרת במזקקת לה-פרימוורה והושקה ב-1996, היא קרויה על שם מייסד המזקקה דון חוליו גונזאלס פראוסטו אסטרדה. טקילה זו עשויה מ-100% אגבה כחולה, חומר הגלם הטוב ביותר לייצור טקילה (בניגוד לטקילות פשוטות אשר מכילות גם חומר גלם אחר בנוסף לאגבה כמו למשל דגנים).
בהתאם לחוק המקסיקני אשר מפוקח על ידי הקונסחו רגולדור דל טקילה, המונח בלנקו מתייחס לטקילה אשר לא יושנה בכל סוג של מיכל אשר מקיים אינטראקציה עם הנוזל כמו למשל חביות אקס-בורבון. טקילה בלנקו, אשר לעיתים גם נקראת טקילה סילבר, יכולה להיות מאוכסנת חודשיים לכל היותר לאחר הזיקוק – לדוגמה במיכלי נירוסטה. זוהי הגרסה הטהורה ביותר של חומר הגלם הייחודי שהוא צמח האגבה – 100% אגבה וללא השפעה של חבית.
באף, דון חוליו בלנקו מרגישה חמצמצה וקריספית – יש בה משהו פחות עגול בהשוואה לדון חוליו מיושנות כמו למשל האנייחו, אך היא אינה חדה ויש בה ניחוחות רעננים של לימון, ליים ואשכולית וכמובן של צמח האגבה ממנו היא עשויה. בחך היא קלה, מתקתקה וטעם האגבה ניכר ונמשך גם לסיומת. למרות שניתן ללגום אותה כשלעצמה, טקילה בלנקו נחשבת לטובה ביותר עבור קוקטיילים בכלל ועבור הקוקטייל שהכי מזוהה עם טקילה – המרגריטה. אם הגעתם הביתה עם בקבוק דון חוליו בלנקו, תוודאו שיש לכם לימונים (או ליים בעונה), קואנטרו והרבה קרח.
דון חוליו ביאנקו מזוקקת פעמיים בכדי ליצור איכות מאוזנת וטהורה.
דון חוליו גונזאלס החל את מסעו בעולם של טקילה בשנת 1942.
הוא מהר מאוד הבין שכדי ליצור טקילה מצויינת אתה חייב לשלוט בכל היבט של התהליך, מטיפוח צמח האגבה לזיקוק הטקילה ועד לביקבוק.
לאחר מכן הוא הקים את המזקקה שלו ובילה כמעט ארבעים שנה בלשכלל את התהליך שמייצר טקילה יוצאת דופן עם כל בקבוק.
בהתחלה, דון חוליו שיתף רק חברים ומשפחה אבל עד מהרה פשט השמועה, וטקילה דון חוליו הפכה עד מהרה למבוקשת ביותר במקסיקו.
היום העולם לומד מה שמקסיקו כבר יודעת: תשוקה עושה טקילה נהדרת.
משלוחים חינם בקניה מעל 399 ש''ח
משלוח חינם בקניה מעל 399 ₪