טורא רוזה הוא יין רוזה המיוצר מענבי מרלו וקברנה פרנק בחלקות גפן בגובה 850 מטר מעל פני הים.
מיקום הכרם תורם לתוצאת ענבים משובחים, ויינות בעלי גוף מלא ועושר פירותי.
הענבים של יין טורא רוזה עוברים בציר ידני וסלקטיבי, לאחר מכן תסיסה במיכלי נירוסטה והשרייה קצרה על זגי הענבים.
הרכב זני הענבים המרכיבים את היין לרבות סוג הענבים ואחוזם בתוצר הסופי עלול להשתנות מבציר לבציר וכך גם משך חודשי היישון של היין.
יין טורא רוזה הוא יין חומצי, רענן ופרחוני. טורא רוזה הוא בעל ארומה של יסמין ואשכולית אדומה ומתיקות מעודנת.
יין טורא רוזה הוא יין קל ונעים לשתיה ומתאים לארוחות קלות בימי הקיץ החמים, בעיקר כאשר מוגש קר וצונן.